WIENEKE WIJNBERGEN

WIENEKE WIJNBERGEN

Distributor

3162477118

wienekewijnbergen@flp.com

Circle Image

Mijn Verhaal

In 2015 voelde ik mij al een tijdje niet lekker in mijn vel. Was erg moe, lusteloos en had last van mijn darmen. Daarnaast was ik te zwaar en die kilo's zaten mij ook in de weg. Als eigen ondernemer en moeder van 2 kinderen was het niet altijd makkelijk mijn tijd goed te verdelen en dat kost energie. In december was ik 2 weken vrij en heb dit goed benut om uit te rusten. Nadat ik 3 dagen weer aan het werk was was mijn energie niveau weer gezakt tot nul. Dit moest anders..maar hoe??

Begin januari 2016 ben ik in aanraking gekomen met Forever doordat ik dacht dat de creme's een mooie aanvulling konden zijn voor mijn pedicure praktijk.

Renee mijn sponsor maakte mij enthousiast en overtuigde mij dat de C9 mij zou helpen om mezelf beter te voelen. Door haar overtuiging geloofde ik het en ben ik de kuur gelijk gaan doen. De C9 is een 9-daagse cleansing kuur voor je lichaam. Negen dagen later barstte ik van de energie, geen "gerommel" meer in mijn darmen en paste ik beter in mijn broeken!

Hierdoor heb ik me gelijk ingeschreven als distributeur voor dit mooie product. Inmiddels gebruiken meerdere mensen om mij heen met veel plezier de producten. Zoals mijn dochter die gek is op de shampoo omdat haar haar dan niet pluist.

De producten zijn zeker ook een mooie aanvulling voor mijn pedicure praktijk. Wilt u meer informatie over mijn praktijk, neem dan een kijkje op www.wijnbergenpedicure.nl.

Mijn missie is om mensen te helpen om hun leven te verrijken met de Aloe Vera producten. Geeft u mij die kans??